Over Osk-art

Osk-art is een nieuw en startend project met passie voor kunst in Dilbeek. Het initiatief wil in een open ruimte plaats bieden aan de beleving en beoefening van creativiteit , individueel of in groep. Het wil stimulerend zijn voor uitvinden, ontwerpen, maken … tonen !

Elke vorm van expressie moet of kan aan bod komen : tekenen, schilderen, schrijven of dichten, beeldend werken, foto of film, muziek, design of mode, …

Het wil de plek zijn waar ontmoeten een stimulans is.

 
osk-art tentoonstelling

Supporters

OSK-AR Architecten

OSK-AR Architecten uit Dilbeek is een samenwerking van architecten waar jong dynamisme en jarenlange ervaring gekoppeld worden om betere hedendaagse architectuur in de brede zin van het woord te realiseren.

Lineair

Kunst en wijn. Paul en Jenneke verzorgen uw inlijstingen, verkopen en verhuren kunstwerken en organiseren wijndegustaties in hun sfeervolle tentoonstellingsruimte. Hun missie: mensen ontroeren.  

Johan Dewulf

Johan Dewulf is beeldend kunstenaar. Hij vindt zijn onderwerpen in zijn onmiddellijke omgeving. Mens, dier en omgeving zijn steeds weerkerende thema’s.

Studio Lila

Studio Lila is een grafisch ontwerp bureau met focus op branding, grafisch en web design. Met meer dan 5 jaar ervaring in de grafische sector gebruikt Helena haar passie om jouw idee of merk te transformeren naar een visuele creatie. 

Sculptura Festival

Vanaf 2023 vindt Sculptura plaats, een nieuw jaarlijks festival dat vijf weken lang in het imposante Gare Maritime op de site van Tour & Taxis eigentijdse sculpturen en installatiekunst in de kijker zet en gratis te bezoeken is.

Vragen? Contacteer ons

De ruimte is flexibel, ze kan veel aan, veel is mogelijk. Tentoonstellen, workshops, insentives, modeshow, kleine concerten … Contacteer ons met uw plan, idee of project. 

Scroll to Top