Tentoonstelling Marc Sterkmans

Osk-art & Lineair nodigen u en uw vrienden uit op de tentoonstelling van Marc Sterkmans.

Data

 • Vernissage vrijdag 3 februari van 19u tot 22u

 • Open zaterdag 4 en zondag 5 februari van 11u tot 16.30u

 • De expo blijft na afspraak te bezoeken tot en met
  19 februari 2023

Met mijn observaties laat ik overal waar ik kom sporen na. Ik ga dan neerzitten en begin te tekenen, soms leidt dat tot contacten, al dan niet blijvend. Tekenen is voor mij een manier om contact te leggen en drempelverlagend. De thema’s die ik behandel zijn wisselend en ondergeschikt aan het tekenen. Mijn geliefkoosde onderwerpen zijn dieren en mensen, maar de context verandert zoals hierboven beschreven. Ik leg ze snel vast en kijk traag. Elke tekening brengt een spanning, opwinding met zich mee omdat ik gefocust ben op de belevenis en het tekenen zelf ervan . Omdat ik traag kijk, beleef ik meer maar is alles me te snel af. De situatie dwingt me om traag te kijken maar snel te tekenen. Mijn schetsboeken tonen een belangrijk onderdeel van mijn activiteit en laten zien wat ik onderweg tegen kom. Ik teken in de schetsboeken omdat ik de onderwerpen niet altijd in mijn atelier kan binnen brengen en kan daar alles loslaten en tegelijkertijd vast houden in de vorm van een tekening.

Over de kunstenaar

 • Marc Sterkmans °12/03/1969

 • Plastische kunst in HONIM

 • Vrije grafiek in RhoK academie beeldende Kunsten

 • 4 jarige opleiding toegepaste grafiek en illustratie

 • Project orkestmusisci en orkest in beeld gebracht voor muziekdirecteur Muntorkest

 • 1ste prijs kunstwedstrijd Deinze MUDEL Hilde Demedts

 • 3de prijs kunstwedstrijd Heist-Op-Den-Berg

Bezoek tentoonstelling

Indien u deze tentoonstelling graag zou bezoeken, gelieve dan contact op te nemen met Osk-art. Dit kan door handmatig een mailtje te sturen naar osk-art@osk-art.be, of door op de knop hieronder te klikken.

Scroll to Top